logo of Faculty of Mathematics, Physics and Infromatics, Comenius University in Bratislava logo of Comenius University in Bratislava 8th Visegrad Symposium on Structural Systems Biology Visegrad countries

Program

The conference will start at June, 20th in afternoon hours and holds till 22th evening.
More detailed program will by uploaded later.

Wednesday, June, 20

14:00 - 18:00 Registration
18:00 - 18:10 Conference opening
18:10 - 18:50 Opening lecture
18:50 - 19:20 Lecture (30 min)
20:00 - Poster session

Thursday, June, 21

Chairman:
9:00 - 9:30
Lecture (30 min)
9:30 - 10:00
Lecture (30 min)
10:00 - 10:30
Lecture (30 min)
10:30 - 10:50
Coffee break
Chairman:
10:50 - 11:20
Lecture (30 min)
11:20 - 11:50
Lecture (30 min)
11:50 - 12:10
Lecture (20 min)
12:10 - 12:30
Lecture (20 min)
12:30 - 14:00
Lunch
14:30 - 17:00
Sightseeing tour in Lučenec
17:30 - 20:00
Dinner in brewery restaurant Franz
20:00 -
Poster session

Friday, June, 22

Chairman:
9:00 - 9:30
Lecture (30 min)
9:30 - 10:00
Lecture (30 min)
10:00 - 10:30
Lecture (30 min)
10:30 - 10:50
Coffee break
Chairman:
10:50 - 11:20
Lecture (30 min)
11:20 - 11:50
Lecture (30 min)
11:50 - 12:10
Lecture (20 min)
12:10 - 12:30
Lecture (20 min)
12:30 - 14:00
Lunch
Chairman:
14:00 - 14:30
Lecture (30 min)
14:30 - 15:00
Lecture (30 min)
15:00 - 15:30
Lecture (30 min)
15:30 - 15:50
Lecture (20 min)
15:50 - 16:10
Lecture (30 min)
18:00 - 20:00 Conference dinner

Saturday, June, 23

Departure

Important dates

Dates of conference:

June, 20 – 23, 2018

Deadline for registration:

June 3, 2018


Supported by:

Supported by Visegrad grant

© 2018 8th Visegrad Symposium on Structural Systems Biology